Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 76 - 100 av 2450 for frp.
 • De såkalte angrepene på Frp

  "Hvordan våger du å skylde på FRP Petter Nome? Jeg får frysninger av innlegget ditt. Skal det bli slik framover at venstresiden kan spy ut galle i store mengder mot høyresiden og kneble mennesker.

  Publicerad 2011-07-28 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • Høyre, FRP og KRF.

  men det er riktig at KrF har inngått budsjettforlik med byrådet flere ganger de siste årene........ Og BYRÅDET ER HØYRE OG FRP!!!!!! Derfor kan ikke KRF prøve å gli glatt unna, som økonomisk .

  Publicerad 2011-07-14 av Kjetil Angell Blikom
  Relevans
  Forum
 • Hva nå, Frp?

  Marianne Marthinsen Stortingsrepresentant (Ap), energi- og miljøkomiteen Hva nå, Frp? Samtidig som nordmenn rømmer landet og regnværet, melder Dagsavisen på forsiden at forskerne for første gang har bevist at værendringene skyldes våre egne utslipp. Det er et viktig gjennombrudd som formidles.

  Publicerad 2012-07-20 av Marianne Marthinsen
  Relevans
  Forum
 • FRP SIER JA TIL PARTISTØTTE OG NEI TIL PRESSESTØTTE

  Da Frp fortsetter sitt korstog mot pressestøtte tillater jeg meg å gjenta mitt tidligere innlegg om temaet her. Frp har ved flere anledninger slått til lyd for å innskrenke pressestøtten. Dersom.

  Publicerad 2013-07-30 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Frp-jubel i 1962?

  Nå kan det hende at jeg ikke er godt nok orientert, men hvordan får Didrik Humblen det til å gå opp - rent matematisk og kronologisk - at Frp kunne juble over arrestasjonen av Nelson Mandela i 1962? De fleste kilder oppgir stiftelsen av Fremskrittspartiet til 1973, altså 11 år etter Mandelas.

  Publicerad 2012-09-26 av Magnus L. Husøy
  Relevans
  Forum
 • Respektløst fra Frp

  Utspillet fra Per Willy Amundsen (Frp) er i seg selv ikke noe nytt og heller ikke overraskende. Et parti som nærmer seg kommunevalget med lave meningsmålinger, er nok desperat etter å sanke flest mulig stemmer ved å neglisjere minoritetsgrupper; spesielt muslimer. At Frp med Amundsen i spissen.

  Publicerad 2011-05-27 av Nasir Ahmed
  Relevans
  Forum
 • FRP - Gjengir ikke de et uttrykk for folkets meninger?

  Jeg merker meg en stor kritikk til FRP. De får nærmest skylden for det som har skjedd. Hvordan kan man skylde på et politisk parti? FRP eksisterer av den enkle grunn at de er et uttrykk for hva enkelte nordmenn mener og står for. Ikke så rent få nordmenn heller. Dersom vi mener at FRP er fientlige.

  Publicerad 2011-07-27 av Ingar Thu
  Relevans
  Forum
 • FrP leder mitt valg

  Den 16. august lovet jeg at valget stod mellom Høyre og FrP. Jeg har fortsatt ikke bestemt meg, men akkurat nå ligger Fremskrittspartiet best an. Årsaken til det er listen med forbud som FrP presen.

  Publicerad 2013-08-26 av Bjørn Magne Solvik
  Relevans
  Forum
 • FrP - partiet uten ryggrad!

  Er det mulig? Med FrP får bare de overtidsbetalt, som jobber UFRIVILLIG overtid - dvs de som TVINGES til å jobbe overtid - hvis Listhaug får viljen sin, se sitat ! FrP skylder på alle andre når v.

  Publicerad 2011-05-15 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Høyre og FrP medskyldige!

  Høyre og FrP er medansvarlige i forskjellene! For å bespare sosialbudsjettene bruker Høyre og FrP tøffe tiltak, bl.a. med umyndiggjøring av syke og uføretrygdede, som fratas disposisjonsretten t.

  Publicerad 2011-07-18 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Jeg vil ikke skåne Frp

  Dagsavisen (11/8) skriver at jeg ønsker å «skåne Frp etter terroren». Jeg vil tilbakevise påstanden. I uka etter angrepene sa jeg at dette ikke var tidspunktet for de spisse politiske debattene om ansvar. Partiene har også vært enige om en lav profil mens vi sørger og følger de drepte til graven.

  Publicerad 2011-08-12 av Jonas Gahr Støre
  Relevans
  Forum
 • Ekte FRP-ånd?

  Er ikke fastheten regjeringen viser helt i FRP's ånd. Fremskrittspartiets problem, i denne saken, er å finne ut hvordan dere selv skal vinne oppslutning, fordi selvskuddene dere har lagt ut er så mange og store. Derfor er alt du klarer å oppdrive, en besk smak i munnen? Hva denne saken gjør.

  Publicerad 2011-01-16 av Arthur Wikan
  Relevans
  Forum
 • Og bakenfor synger FrP

  Stoltenberg formulerer seg enkelt og slagordpreget for å demme opp for FrP. Han er tross alt økonom, og forstår sjølsagt at verden er komplisert. .

  Publicerad 2010-09-30 av Lars Canute
  Relevans
  Forum
 • Høyre eller FrP?

  Den 9. september kommer jeg til å avlevere én stemme på politikere fra Finnmark fylke. Jeg er usikker på partivalget, men det står mellom FrP og Høyre. Jeg har alltid vært glad i Fremskrittspar.

  Publicerad 2013-08-16 av Bjørn Magne Solvik
  Relevans
  Forum
 • FrP som har skapt brungrumset?

  Det er mange gode innlegg i denne debatten, men jeg undrer meg over dem som mener at det er FrP sin innvandringspolitikk som er skyld folks "brungrums". Er det ikke muligens heller omvendt? At FrP har blitt levedyktig nettopp pga folks allerede etablerte skepsis til masseinnvandring fra lite.

  Publicerad 2011-07-27 av Aina Ostrø Nordahl
  Relevans
  Forum
 • Det «gjengse» bildet av Frp

  Kristin Clemet går i innlegget «Hvitvasking av Frp?» i Dagsavisen 3. oktober pedagogisk til verks. Innledningsvis viser hun til at andre partier også har populistiske trekk. Korrekte observasjoner, men dermed nedtones problemene knyttet til Frps høyrepopulisme. Helt korrekt tar hun avstand.

  Publicerad 2013-10-08 av Karl Eldar Evang
  Relevans
  Forum
 • Frp og individets frihet

  Frp og individets frihet Tiggeforbud: Tony Burner Drammen Ap debatt Paradokset om at Frp-ere står for en liberalistisk politikk blir innlysende i tiggeforbud-saken. Jeg har ved tidligere anledninger skrevet om irrasjonaliteten i å forby tigging, så jeg skal ikke gjenta argumentene her. Derimot.

  Publicerad 2014-11-04 av Tony Burner
  Relevans
  Forum
 • Høgrepopulistiske Frp og SV-fella

  Kva var det Siv Jensen ynskte å oppnå med talen sin etter valsigeren? Er Frp eit høgrepopulistisk parti? Og kan me trekkja ein kopling mellom desse to spørsmåla? Det bør ikkje vera nytt for kork.

  Publicerad 2013-09-15 av Knut Olav Nestås
  Relevans
  Forum
 • Frp og Hamas

  Utenriksminister Børge Brende (H) har bekreftet at Norge forhandler med Hamas i Midtøsten. Samtidig åpner regjeringspartner Frp for å følge etter EU og terrorliste organisasjonen, meldte Klassekampen før helgen. Norge forholder seg i dag til FNs terrorliste, der al-Qaida, Taliban og relaterte.

  Publicerad 2014-07-21 av Dagens leder
  Relevans
  Forum
 • Retorikk og FrP

  Jeg er enig med Petter Nome, men det er en tid for alt. Senere bør det komme en diskusjon om FrP's retorikk i invandrerspørmål. Håpet må være at diskusjonen blir basert på fakta og ikke løgner, antakelser eller sladder. Invandrerspørsmålet er alt for viktig til det. .

  Publicerad 2011-07-28 av Tor Aage Ulvik
  Relevans
  Forum
 • Omfavner Frp-minister

  Nina Johnsrud har i Dagsavisen 06. mars 2014 s. 9 ein artikkel om og med Sigve Bolstad i Politiets Fellesforbund,  og det er Bolstad som omfamnar Frp-minister Anders Anundsen.  Anundsen er som kjent.

  Publicerad 2014-03-10 av Håkon Dag Sørland
  Relevans
  Forum
 • Frp har skylden for dårligere eldreomsorg

  I Dagsavisen (8/11) viser byråd Sylvi Listhaug (Frp) at hun er utstyrt med frekkhetens nådegave. Hun har selv hatt ansvaret for Oslos eldreomsorg i snart 5 år, allikevel legger hun skylden for dår.

  Publicerad 2010-11-15 av Trond Jensrud
  Relevans
  Forum
 • Høyre og Frp tar fra fattige!

  At FrP stikker fra ethvert ansvar, det er vi vant til. Men at Høyre også velger å spare kommunale budsjettutgifter ved å ta fra fattige og syke er uventet etter Høyreleder Ernas nye filosofi om m.

  Publicerad 2011-07-12 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Ja, og konsekvensene for H/frp...

  Høyre og Frp vil ha et samfunn der det private næringsliv skal bety alt. Etter min mening burde de da også for lengst ha gått inn for en helt annen budsjettering når privat næringsliv skal etabl.

  Publicerad 2013-01-17 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • FRP OG HØYRE I OSLO.

  Igjen har vi sett at Frp-byråd Listhaug ikke tar ansvar for egen politikk. Det er ikke første og sikkert ikke siste gang vi ser dette. TV 2 var på plass og lot henne "prate" seg vekk fra ansvar. Ti.

  Publicerad 2010-12-06 av Kjell Johansen
  Relevans
  Forum