Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 76 - 100 av 605 for egypt.
 • Enig med Joakim Møllersen

  Jeg synes militærkuppet i Egypt var glimrende. Hadde Mohammad Morsi fått fortsette som president, hadde han og Det muslimske brorskap i løpet av noen år forandret Egypt til en kopi av Iran, og opp.

  Publicerad 2013-07-18 av Bjørn Ditlef Nistad
  Relevans
  Forum
 • Blander sammen debatter

  Gifford: Du blander sammen debatter. Multikulturelt samfunn er en debatt vi kan ta, men hva har det med Egypt og Tunisia å gjøre? Vi diskuterer om vi støtter demokratibevegelsen i Egypt. Gjør du d.

  Publicerad 2011-02-08 av Roger Valhammer
  Relevans
  Forum
 • En bra artikkel

  Befolkningen i Egypt har vunnet en stor seier. Men som artikkelforfatteren skriver er dette bare begynnelsen. Men det er grunn til å glede seg. Nå begynner en mye vanskeligere  kamp. Egypt er som n.

  Publicerad 2011-02-12 av Øivind Armand Halvorsen
  Relevans
  Forum
 • HÆREN MOT KRISTNE I EGYPT Alle avisene skriver jo at hæren skal beskytte borgerne i Egypt. Hvis dette er sant regnes vel ikke kristne som borgere. Nå har tanks angrepet koptiske kirker, skutt med. Les mer

  Publicerad 2011-02-26 av Erik Gifford
  Relevans
  Forum
 • Flott innlegg Mohamed Mahgoub

  Et framtidig Egypt slik du opplever det er iferd med å endre seg, er avhengig av at moderate krefter får kontroll over maktapparatet. Egypt er på sett og vis et "sekulært" muslimsk land, der kvinn.

  Publicerad 2011-03-14 av Knut Nilsen
  Relevans
  Forum
 • Normalt er Egypt klassifisert til Nord-Afrika, ja, men i denne sammenhengen er Egypt er altså del av den regionen i det østlige Afrika hvor kvinnelig omskjæring tradisjonelt har blitt praktisert, . Les mer

  Publicerad 2011-08-12 av Torgeir Salih Holgersen
  Relevans
  Forum
 • Nei til islamisme, Erling Pedersen!

  "Skal ikke trosfrihet gjelde for alle? Jeg antar du forsvarer kristnes rett til å utøve sin tro i Egypt. " Ja, jeg forsvarer kristnes rett til å utøve sin tro i Egypt, men det hjelper lite når.

  Publicerad 2011-11-04 av Henning Rutledal
  Relevans
  Forum
 • Nei, jeg hopper ikke bukk over dette. Men realiteten er at det samme skjedde i Egypt, og i Bahrain, uten at det ga grunnlag for NATO-bombing av regimene. I Egypt falt regimet, fordi det hadde helt min. Les mer

  Publicerad 2012-02-20 av Torgeir Salih Holgersen
  Relevans
  Forum
 • Israel startet Seksdagerskrigen og stjal land fra Egypt, Syria, samt palestinsk land som Egypt og Jordan okkuperte. De avsluttet den ulovlige okkupasjonen av Sinai, men fortsatte den og nekter å oppg. Les mer

  Publicerad 2012-06-10 av Joakim Møllersen
  Relevans
  Forum
 • Det beste.

  Absolutt det beste  fr hele midt-østen . Gaza kunne vært sin egen herre  med tilknytning til Egypt , vestbredden  med tilknytning Jordan , om de vil ha dem da . Egypt  vil være den beste løsni.

  Publicerad 2012-11-23 av Torgrim Torgrimsen
  Relevans
  Forum
 • I en revolusjonær situasjon er det vanligvis helt umulig å få målt opslutningen, men folkemengdene i gatene i Egypt ga definitivt en pekepinn.  "Slik jeg ser det er ikke problemet i Egypt Brorska. Les mer

  Publicerad 2013-08-16 av Joakim Møllersen
  Relevans
  Forum
 • Hitler

  Adolf Hitler var også demokratisk valgt, og i likhet med den avsatte islamistpresidenten i Egypt satte han raskt i gang med å samle all makt på sine hender. Den avsatte islamistpresidenten i Egypt .

  Publicerad 2013-12-21 av Trond Hansen
  Relevans
  Forum
 • Staten i staten

  General Mohamad Hussein Tantawi, Egypts sterkeste mann, har ingen planer om å la de demonstrerende massene i Kairo fjerne makten og privilegiene som hæren har sikret seg de siste 60 årene.Den egypt.

  Publicerad 2011-11-23 av Roger Hercz
  Relevans
  Forum
 • Ny dynamikk i Midtøsten

  Vesten er ikke lenger i førersetet i Midtøsten. Egypts nye lederskap er gode nyheter for politikk og diplomati, både når det gjelder Syria og Iran. Etter mye fram og tilbake tar det nye Egypt form.

  Publicerad 2012-09-01 av Sverre Lodgaard
  Relevans
  Forum
 • Naive selvmotsigelse: Obama & Clinton

  Veldig rart på Obama & Clinton sier at de ønsker demokrati i Egypt på samme tid de fortsette å støtte Mubara regime. For Mubarak er hinderet før demokratiet. I Egypt som i mange andre arabiske land, er det diktatorer som hindrer etablering av demokratiet. Europa må benytte anledningen og erklærer.

  Publicerad 2011-01-31 av Samir Yousif
  Relevans
  Forum
 • Den tiden var da Israel og Egypt undertegnet en fredsavtale. Det kostet jo livet til den egyptiske president Sadat. Det var araberne som startet krigen i 1967 ved at Egypt brøt en våpenhvileavtale 14. mai 1967. Når man bryter en våpenhvileavtale går man tilbake til det som hersket før våpenhvilen. Les mer

  Publicerad 2011-11-25 av Erik Gifford
  Relevans
  Forum
 • JUDEOFOBENE I EGYPT Igjen har det vært store demonstrasjoner i Egypt. Det har vært taktfast rop om å drepe jøder samtidig som de har ropt allah ahbar. Det ser ut som om judoefobene, Hamas og søsterorganisasjonen Muslimbrødrene, blir de store valgvinnerne. Og de som her på NM proklamerte. Les mer

  Publicerad 2011-11-30 av Erik Gifford
  Relevans
  Forum
 • Heldig innblanding.

   Jeg var ofte i Egypt , under Nassers regime. I forhold til andre arabiske land , var Egypt å regne for en moderne nasjon i sunn vekst , med optimisme. I Alexandria var jentene i skoleuniform ,ivrig.

  Publicerad 2013-08-07 av Carl Wilhelm Leo
  Relevans
  Forum
 • Nå leste jeg nettopp at noen av demonstrantene i Egypt forlangte at fredsavtalen med Israel skulle forkastes. Er det virkelig noen som ønsker en ny krig med Israel? Dette kan vel umulig være ønsket til Egypts 80 millioner innbyggere. . Les mer

  Publicerad 2011-01-31 av Erik Gifford
  Relevans
  Forum
 • Hvorfor ikke da ta en tur til Gaza-stripen via Egypt og møte "vanlige mennesker" på kyststripen? . Les mer

  Publicerad 2012-10-23 av Conrad Myrland
  Relevans
  Forum
 • Likheter med Egypt: Arbeiderpartiet er "brohoder" for EU, USA og Big Business, egne velgere fører de bak lyset

  USA, EU og Big Business har ikke begrenset seg til å korrumpere diktatoriske regimer i Midt-Østen. Brohode-strategien er vanlig framgangsmåte over hele verden i dag, men man bruker bare forskjellig.

  Publicerad 2011-02-05 av Pål Lykkja
  Relevans
  Forum
 • Godt poeng

  Godt poeng Magnus. Det som kan være lett å glemme i sammenligning mellom et nylig diktatur som Egypt, og våre vestlige land, er at det ikke bare er demokrati som mangler. Det er også en fundamental mangel på et frittstående objektivt rettsvesen - og om rettsvesenet i Egypt ikke var problematisk nok.

  Publicerad 2013-08-22 av Arnvid Aakre
  Relevans
  Forum
 • Holgersen, det var ikke kirkebranner jeg nevnte. Det var bevisste angrep på kirker av muslimer slik vi har sett mange eksempler på i f.eks, Egypt, Pakistan og Indonesia. Nå sist hørte vi fra Egypt at militæret kom med tanks for å hjelpe. Forstår jeg deg slik at du har klart å ungå alle slike. Les mer

  Publicerad 2011-08-26 av Erik Gifford
  Relevans
  Forum
 • Forsøkte Fjeldsgård seg på bløff, eller hva?

  I #31 skrev Kristian Fjeldsgård dette: "Da glemmer du at den stengte grensen mellom Gaza og EGypt var et resultat av to ting. Fredsavtalen mellom Egypt og Israel som forutsatte dette, og Konflikten m.

  Publicerad 2012-11-25 av Inge Kristiansen
  Relevans
  Forum
 • Walid al-Kubaisi ser helheten!

  De som tror denne konspirasjonen og revolusjonen i Egypt fører til noe bedre for Egypt og regionen omkring må tro om igjen. Glem ikke at Mubarak var mesteren bak et av de største dam prosjekter i .

  Publicerad 2011-02-21 av Kjell Davidsen
  Relevans
  Forum