Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 26 - 50 av 2450 for frp.
 • Hyklerpartiet FRP vil knuse velferdsstaten

  FRP er ikke opptatt av å bevare velferdsstaten, men av å beskytte de søkkrike mot beskatning. I Oslo, hvor FRP har makta sammens med Høyre, skjæres det ned på vanlige folks velferdsgoder. Den la.

  Publicerad 2010-11-14 av Jarle Vinje
  Relevans
  Forum
 • Frp vil sørge for et demokratisk underskudd

  For meg ser det ikke ut som om Frp seiler opp til noe som helst. Med en oppslutning på rundt 10 prosent seiler de definitivt ned. Hvorvidt Frp er forkjemper for ytringsfrihet er vel avhengig av øyet.

  Publicerad 2013-01-21 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Frp og folk flest.

  Siv Jensen har en fiffig, men lett avslørende retorikk. Når meningsmålingene favoriserer Frp skyldes det i følge henne at "folk flest" setter pris på Frp-politikken. Går det dårlig skulle det .

  Publicerad 2014-11-05 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Frp og samarbeidsvilje

  Frps strategiske valg er først og fremst oppslutning på meningsmålingene dernest å sitte i regjering, med det ansvaret dette får på gallupene. Ved valget i 2005 torpederte Frp den borgerlige valgkampanjen med sitt ultimatum om å nekte å sitte i samme regjering som statsministerkandidaten Kjell.

  Publicerad 2012-04-22 av Jan Gustavsen
  Relevans
  Forum
 • FRP= LANDBRUKSKATASTROFE.

  FRP VIL HALVERE STØTTEN  til bøndene. Med støtte fra Høyre vil de ha større, mer lønnsomme bruk, dvs industrilandbruk og mer sprøyting. De vil satse på import. Men i utlandet truer mat-og van.

  Publicerad 2013-09-27 av Tone Bergli Joner
  Relevans
  Forum
 • FRP og NRK

  God artikkel av Reidar Spigseth. Den lille resten som holder norsk kultur i hevd finnes blant annet først og fremst i NRK. FRP har de siste årene skaffet seg velgere ved blant annet å stå fram som.

  Publicerad 2013-10-11 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • Passivt FRP

  Du har desverre helt rett Hanne Blåfjelldal,det er trist å se et tidligere så stort og flott  parti ligge med brukket rygg.Nå som landet virkelig trenger et sterkt FRp,som tidligere var premissle.

  Publicerad 2011-10-24 av Kjell-Arne Slettum
  Relevans
  Forum
 • Vil Frp inn i REGJERING?

  Om Siv Jensen er den rette for FRP, er noe vi ikke-frpere vel ikke skal blande oss for mye bort i. Det mer det vel partiet selv som må finne ut av -  bl.a. basert på hvilken strategi for innflyte.

  Publicerad 2011-11-21 av Jarle Mathiassen
  Relevans
  Forum
 • FRP støtter fredspris til Snowden og Manning?

  Og et mer USA vennlig parti enn FRP kan man vel vanskelig finne. .

  Publicerad 2013-07-05 av Linda Hagen
  Relevans
  Forum
 • Frp en stor trussel mot norsk kultur

  Selv om det ikke alltid er like greitt å få tak i hva Frp egentlig mener (de heiser mange flagg helt i strid med hverandre), så er jeg enig med Robert Feiring: Frp er en av de største truslene mot.

  Publicerad 2013-01-08 av Magnar Husby
  Relevans
  Forum
 • FRP ER VEL SPESIALISTER PÅ Å STJELE KLÆR

  At det i havet av ulike politiske saker også finnes synergier mellom Frp og Ap er vel både logisk og uproblematisk. At Ap kan ha adoptert visse synspunkter fra Frp er vel heller ingen sensasjon. Det.

  Publicerad 2013-02-28 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Ansvarsfraskrivelsespartiet FrP

  Jeg tror vi dessverre vil ha til gode å se FrP "ta et oppgjør i egne rekker". FrP har til gode å ta ansvar for noe som helst. Siv Jensen har sannsynligvis allerede lenge vært på oppsigelse i FrP. Hun takler "kriser" i FrP hver gang feil. Nylig uttalte hun - spontant - at hun fant det "like.

  Publicerad 2011-07-27 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Bedre samfunn uten Frp?

  Kunne Norge vært et bedre samfunn uten FrP? FrP ved Carl I. Hagen innførte også ufølsomme, empatiløse og nedsettende karakteristikker på de som befinner seg syk og hjelpetrengende, nederst på d.

  Publicerad 2011-08-19 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Hva er forskjellen på Frp og Høyre?

  VG skriver i avisen i dag at Siv Jensen mener at det viktigste som skiller Høyre fra Frp, er disse fem sakene. Slik mener Frp de skiller seg fra Høyre: 1. Infrastruktur: Høyre vil bygge vei med f.

  Publicerad 2013-02-26 av Jan Gustavsen
  Relevans
  Forum
 • ...heller ikkje privatisering med FRP ??

  Hørast flott ut, Leirstein angrip våre felles velferdsordningar i avisa og hevder at FRP ikkje vil ha meir privatisert veferd ?....FrP ønsker ikke å privatisere velferden. (sitat) Kan berre sei.

  Publicerad 2013-08-30 av Helge Nilsen
  Relevans
  Forum
 • Rørende samkjørt ledelse i Frp

  Det er nærmest rørende å følge Solvik-Olsen`s retorikk når noen våger å kritisere Frp. Da blir han harm. Offerrollen har vært ett av Frp`s kjennemerker i hele partiets historie og Solvik-Olsen.

  Publicerad 2014-07-07 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum
 • Løgn og fusk og fanteri fra Frp.

  Tilgi om jeg avsporer debatten litt, men jeg bor i en Frp-kommune Askøy og var veldig glad da Frp før sist valg klart og entydig gikk mot bompenger (vi har allerede betalt ned en dyr og fin bro). Fr.

  Publicerad 2014-10-03 av Reidar Kaarbø
  Relevans
  Forum
 • Ondskapen i FRP – ansvaret for mord

  Ingen ting er tilfeldig når FRP er i gang. Først slenges det ut en påstand som er helt urimelig og langt ut over det som normalt er anstendig. Så trekker man seg delvis tilbake – beklager at det.

  Publicerad 2013-09-06 av Tora Margot Ørstad
  Relevans
  Forum
 • Frp-sympatisør?

  Jeg? Nei! Tenk etter hvilken rolle Frp pleier å spille overfor de som hyler på mer trygghet. .

  Publicerad 2011-07-17 av Magnus Øverenget Ormaasen
  Relevans
  Forum
 • FrP og voldtekt.

  Dette må være debattens mest nedrige innlegg. Du må da ha fått med deg hva som foregår i FrP. .

  Publicerad 2011-11-27 av Sverre Rimberg
  Relevans
  Forum
 • Ap og Frp er ikke motpoler

  Det samme gjelder vel for dagens Ap? En kan vel ikke på fullt alvor hevde at Ap og Frp er motpoler i dag? .

  Publicerad 2013-09-17 av Magnus Edgren
  Relevans
  Forum
 • FrP koden

  Evang liksom Kolberg burde forstå at årsaken til FrPs fremgang er dem selv og deres likesinnede. Uten Evang har FrP ingen grobunn.

  Publicerad 2013-10-08 av Bjørn Blokhus
  Relevans
  Forum
 • FRP ELSKER THORIUM

  "Thorium-lovprisning" er velkjente toner fra Frp og de som sympatisører med dem. Ja, vi ville hatt atomkraftverk i Norge også, hvis Frp hadde hadde fått det som de ville. Det er når det gjelder miljø at Frp er virkelig farlige. Thorium er selvfølgelig bedre enn vanlig atomkraft, det tar "bare" 300.

  Publicerad 2013-09-05 av Tone Bergli Joner
  Relevans
  Forum
 • Frp`s program

  Det er kanskje på sin plass med et utdrag fra Frp sitt program: Fremskrittspartiet er opptatt av at alle borgere i Norge skal oppleve et fritt og åpent samfunn. Likeledes er FrP opptatt av at ingen skal forskjellsbehandles på bakgrunn av hudfarge, religionstilhørighet eller etnisk bakgrunn.

  Publicerad 2011-12-23 av Georg Bye-Pedersen
  Relevans
  Forum
 • HØYRE, FRP OG PRESSEN

  I utgangspunktet er det mer enn bemerkelsesverdig at Høyre som gjerne vil framstå som et ansvarlig seriøst parti, vil utsette landet og sin egen integritet for Frp. Selv om Høyre er et tallmessig .

  Publicerad 2011-05-09 av Jon Johansen
  Relevans
  Forum