Annonse
Annonse
Annons
Annonse

Søk

Opphavsperson
Sorter etter:


Søkeresultat

Resultater 151 - 175 av 3516 for oslo.
 • Nordea populær hos Oslo kommune....

  Oslo kommune benytter nettopp Nordea til såkalte "forvaltningskontoer" for sine mange uføretrygdede og andre på offentlige pengeordninger, der kommunen - av varierende årsaker og mest for å spare.

  Publicerad 2011-06-12 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Konkrete tall ang. innvandring til Oslo..

  Det hevdes av noen at ordet masseinnvandring av fjernkulturelle til Norge er en betydelig overdrivelse. For Norge som helhet er prosentsatsen ikke så stor. Ser vi imidlertid på Oslo er det skjedd e.

  Publicerad 2011-11-22 av Haakon Hellenes
  Relevans
  Forum
 • Ekeberg i Oslo / Norge

  Nå får vi kvinner en hel park i Oslo til "kvinnens pris". Det kan kanskje hjelpe oss - slik at maktmenn og andre menn, med eller uten penger, utøver mer respekt overfor kvinner/døtre/mødre/jenter ? .

  Publicerad 2011-05-23 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Pengene styrer alt i Oslo kommune

  At pengene styrer det meste er en kjent sak, ikke minst i Oslo kommune. Jeg vil her nevne to eksempler: 1. Munchmuseet. Det klages over at det er for få besøkende i museet på Tøyen, og blant annet.

  Publicerad 2012-09-26 av Inge Jørgensen
  Relevans
  Forum
 • Hva om alle i Oslo kommune var like hyggelige som dette....

  - Hei, det er fra bystyrets sekretariat. Har fått inn noen saker fra postmottaket her, som er sendt fra deg. Blant annet tilleggsopplysninger til Oslo kommunes klagenemnd. Det er to forskjellige ark .

  Publicerad 2011-02-28 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Et løft for Oslo er et løft for hele landet!

  Oslo vokser fra dag til dag. Det er veldig hyggelig, men det koster mye. Bare befolkningsøkningen koster oss nærmere 300 millioner kroner i driftsmidler i 2011 – da har vi ikke tatt med økte kost.

  Publicerad 2011-09-09 av Kristin Vinje
  Relevans
  Forum
 • Et løft for Oslo er et løft for hele landet!

  Oslo vokser fra dag til dag. Det er veldig hyggelig, men det koster mye. Bare befolkningsøkningen koster oss nærmere 300 millioner kroner i driftsmidler i 2011 – da har vi ikke tatt med økte kost.

  Publicerad 2011-09-09 av Kristin Vinje
  Relevans
  Forum
 • Kaos med dagens Oslo pakke 3

    Av; Marianne borgen, leder av bystyrets samferdsels og miljøkomite Oslo kommune forhandler nå med Akershus og Staten om hvordan vi skal løse trafikkutfordringene i hovedstadsområdet framover. D.

  Publicerad 2012-05-08 av Marianne Borgen
  Relevans
  Forum
 • NEI TIL OSLO-OL 2022

  Med stigende undring ser jeg stadige innslag i avisene som går inn for OL i Oslo 2022. Den eneste begrunnelsen jeg har sett gjentatt hittill for et slikt arrangement, er at man vil gjenskape stemning.

  Publicerad 2013-03-07 av Jens Saxe Huseby
  Relevans
  Forum
 • Oslos usikre framtid

  Nei til svømmehaller og konkurranseutsetting av barnehager er bare noen få eksempler på hvor lite byrådet klarer å levere av tjenester som Oslos innbyggere trenger. Byrådet sier de skal satse, men gang på gang utsettes bygging. I årevis har byens innbyggere ventet på blant annet belysning i parker.

  Publicerad 2014-03-20 av Mats Molland Haug
  Relevans
  Forum
 • Trusler og tvang fra Oslo kommune

  Er dette "samarbeide" ? Å kreve at NAV-bruker bekrefter skriftlig "i egen mail" - osv? NAV Oslo kommune:"Dersom du ikke innen 13. 07.2011 kl 12:00, bekrefter skriftlig i egen mail til sosialtjenes.

  Publicerad 2011-07-13 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Barns boforhold i Oslo

  Marianne Borgen (SV) omtaler i Dagsavisen 3.10. byrådets sosiale boligpolitikk. Den sosiale boligpolitikken vekker et stort engasjement. I Oslo legges det også ned et betydelig arbeid på området. Sosialtjenesten jobber målrettet for å hjelpe de som trenger hjelp med råd og veiledning, og hjelp.

  Publicerad 2011-10-11 av Anniken Hauglie
  Relevans
  Forum
 • Feil om testing i Oslo

  SVs Audun Lysbakken og Torgeir Knag Fylkesnes påstår tirsdag 6. mai i Dagsavisen at Oslo-skolen har dobbelt så mange prøver som det er obligatorisk for resten av landet, og nevner tallet 350. Ikke vet jeg hvor tallet kommer fra, men faktum er at det er 26 sentralt gitte prøver i Oslo-skolen fordelt.

  Publicerad 2014-05-09 av Anniken Hauglie
  Relevans
  Forum
 • Et betinget ja til Oslo-OL.

  Jeg er betinget for OL i Oslo i 2022. Betingelsen er at stat/komuner/idretten klarer å gjøre langt bedre prosjekteringsarbeide og gjennomføring av anleggsarbeidet enn det vi så forut for Ski-VM i Oslo i 2011. Bystyrets skippertak med Holmenkollen-utbyggingen medførte at utgiftene mer enn fordoblet.

  Publicerad 2013-03-07 av Inge Kristiansen
  Relevans
  Forum
 • En jobb å gjøre i Oslo-skolen

  Torgeir Salih Holgersen har i sin offisielle bloggprofil informert om at han er lektor ved en videregående skole i Oslo. Jeg håper også at han har fått med seg at minst 3 norske jøder har gått.

  Publicerad 2011-08-09 av Ivar Sandvik
  Relevans
  Forum
 • Oslo sine innbyggere finansierer Ringnes sitt galleri

    Planlagt skulpturpark i Ekebergsåsen/Ekebergskogen - Ringnes får ved et ja fra de fleste av lokalpolitikerne i Oslo bystyre i kveld sitt eget galleri på felleskapets sitt areal og som delfina.

  Publicerad 2011-08-24 av Frank Wassdahl
  Relevans
  Forum
 • Et OL løser IKKE problemene for breddeidretten i Oslo

  Oslo Idrettskrets har stillt en del forbehold for sitt JA (rettet til fordel for breddeidretten) som du/dere/vi ikke bør underkjenne. Fra dere kretsting ble det også referert følgende:  - Det var .

  Publicerad 2012-06-05 av Svein-Ivar Lillehaug
  Relevans
  Forum
 • Også mulig i Oslo kommune med Høyre/FrPbyråd

  Akk ja, slik kan man ha det også innenfor Oslos bygrenser, hvis man er hjelpetrengende i Oslo kommune, så kan man risikere å ha like mange flyttinger som år i løpet av ni år. Og i løpet av ett år, i påvente av egnet kommunal bolig. Tenk det, gitt! .

  Publicerad 2011-02-20 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Ta vare på Oslo!

  Oslo knaker og brister i ganske så mange sammenføyninger; fra veier og baner til arbeidsplasser, skoler, sosiale strukturer, boliger og vilkår for næringsliv. Mye skyldes den voldsomme veksten byen har opplevd og fortsatt opplever. Likevel finner vi ikke spor av strategi for å dempe vekst.

  Publicerad 2014-05-26 av Hans Jacob Hansteen
  Relevans
  Forum
 • Ennå ikke svar fra Oslo kommune....

  Fylkesmannen har tilsynsansvaret med sosialetaten. Sosialkontoret har ansvar for bydelens boligkontor. Fylkesmannen i Oslo og Akershus , sosial- og familieavdelingen har igjen den 16.02.11 oversendt følgende brev til Oslo kommune Nav: "BREV TIL RETT INSTANS Fylkesmannen har mottatt vedlagte brev.

  Publicerad 2011-02-27 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Oslo får ja til OL

  I motsetning til sist er det bare én aktuell søkerby: Oslo. Vertsbyen velges av den internasjonale olympiske komité (IOC) på kongressen i Kuala Lumpur sommeren 2015. Tre år er kort tid i en slik prosess. Men Oslo kan komme tidlig ut av startblokkene. Det er ikke nok at både Oslo kommune og idretten.

  Publicerad 2012-06-08 av Dagens leder
  Relevans
  Forum
 • Takk Oslo kommune!

  Takk til Oslo kommune for at syk, bostedsløs (nå for andre julen på rad), og plutselig straffet med tvungen forvaltning etter §22-6, på grunn av kommunens konstante mangel på egnet kommunal bolig, og fordi ansatte synes vedkommende er en "merbelastning" og "en byrde for det offentlige" - nå likevel.

  Publicerad 2010-12-24 av Liv Serine Helgesen
  Relevans
  Forum
 • Bør Oslo søke OL?

  Tross tåke. Tross trøbbel på T-banen. Tross surmuling om at folkefestenes tid var forbi. Ski-VM i Oslo 2011 ble en idrettsfest av dimensjoner. Da er det kanskje ikke merkelig at lengselen etter et vinter-OL i skinasjonens hovedstad har piplet til overflaten straks siste medaljeseremoni.

  Publicerad 2011-03-07 av Halvor Finess Tretvoll
  Relevans
  Forum
 • Skjebneuke 
for Oslo-kulturen

  I første rekke gjelder dette Munch-museets framtid og beliggenhet, men også avklaringen rundt Oslo Nye Teater vil være avgjørende for norsk teater sett i et større perspektiv. Byrådet mener åpenbart at det er like uproblematisk å bytte ut et ensembleteater, som det er å velge joggesko til en BI.

  Publicerad 2013-03-04 av Dagens leder
  Relevans
  Forum
 • Fremtidens eldreomsorg skapes i Oslo

  I likhet med resten av Europa, står også Norge overfor en eldrebølge, med alt det innebærer av muligheter og utfordringer. Fra 2011 til 2030 vil antallet eldre mellom 80-89 åri Oslo øke med hele 34,8 % og da er det nødvendig at vi er klare til å møte utfordringen. I Oslo har Fremskrittspartiet.

  Publicerad 2011-08-29 av Sylvi Listhaug
  Relevans
  Forum