Annonse
Annonse
Annons
Annonse
Jonny Kristiansen
Innlegg: 1
Kommentarer: 217

FRP-Påvirkning.

- 1225 visninger Innlegg

Interessant dette at noen gir FRP all "æren" for påvirkning av folk syn på innvandrere, Muslimer og Islamister. Fremmedfrykt og fordommer, ALT er FRP sin skyld.

Terrorfrykt? FRP sin skyld!

Redd for Al-Qaida? FRP sin skyld!

Liker du ikke Mullah Krekar? FRP sin skyld!

Når Norge blir truet med terror grunnet millitære bidrag utenlands? FRP sin skyld!

Når VI føler frykt grunnet disse truslene? FRP sin skyld!

Jeg derimot tror den påvirkningskraft FRP har hos vanlige folk er sterkt overdrevet. JEG tror at det er MEDIA som er de største påvirkerne her, samt deler av asylsøker og innvandringsmiljøene selv.

For de færreste av oss er medlem i FRP. De færreste av oss har lest FRP sitt politiske program eller satt seg inn i deres innvandringspolitikk. Og alikevel mener jeg å huske at i forbindelse med "Maria Amelie-saken" så var det et markant flertall blant Norges befolkning som støttet en streng asyl og innvandringspolitikk. Mange fler enn de 17% de hadde på meningsmålingene for en stund siden.

Hvordan kan det ha seg egentlig?

  • Når media under 9/11 direktesendte og etterpå i uendelige repriser og dokumentarfilmer, side opp og side ned med artikler om og bilder med blodige detaljer fra 9/11, med klare henvisninger til Muslimske terrorceller, så var det dette som påvirket oss, ikke FRP.
  • Al-Qaida og Osama Bin Laden og Muslimsk/islamistisk terror var på alles lepper takket være media, ikke FRP.
  • Og når vi er redde for Al-Qaida, så er det på grunn av Al-Qaidas handlinger, ikke på grunn av FRP.
  • Krigen mot terror økt sikkerhet på flyplasser også her i Norge dominerte mediabildet og de tvangsforet oss med frykt for Muslimsk/Islamistisk terror, ikke FRP.
  • Når vi i årene etterpå nesten daglig fra Palestina og andre deler av MidtØsten ble vist bilder av Muslimske Selvmordsbombere blodige og detaljerte og ble fortaltom Muslimske terrorgrupper som brukte barn ned til 14 års alder i sine aksjoner, så var det media som ga oss dette, ikke FRP.
  • Og selvfølgelig ble folk redde. Alt annet ville jo vært unaturlig, men alt dette kom jo til oss gjennom media og disse folkenes egne handlinger, ikke fra FRP sin innvandringspolitikk.
  • Når avisene forteller om asylsøkere som går amok med kniv i Oslo og dreper vilkårlig på trikken, så var det fortsatt media som ga oss informasjonen og asylsøkeren selv som bidro til økt frykt, ikke FRP.
  • Når jeg leser om at innvandrere topper statistikken over overfallsvoldtekter så får vi dette også fra media og det er disse gjenrningsmenenes handlinger som øker frykten enda mer, ikke FRP.
  • Når vi ser Muslimer gå berserk i mange land grunnet noen karrikaturtegninger i Danmark, så er det jo den ufatelige overreaksjonen, ødeløeggelsene og volden i kjølvannet av det som skaper frykt. Og vi får dette servert gjennom media, ikke fra FRP.
  • Når media kan fortelle oss at Pakistanske gjenger skyter og dreper hverandre på åpen gate, så er det jo media som serverer det og gjengenes egne handlinger som skaper frykt, ikke FRP.

Og sånn kan jeg fortsette, men POENGET mitt er at vi mennesker lar oss påvirke av egne erfaringer, av hva vi opplever, ser og hører og vi er faktisk i stand til å tenke sjøl. Men spesielt de visuelle innrykkene vi får gjennom media og internett påvirker oss i langt større grad en FRP sin politikk og det er DER de aller største "fryktskaperene" er.

FRP spiller en ubetydelig rolle i denne sammenhengen og det er faktisk skremmende at mange av våre politikere og andre med politisk farge, er så opphengt i sitt FRP-hat, at de ikke klarer å se virkelighetens verden.

Og jeg er fremdeles ikke medlem i FRP og jeg stemmer heller ikke FRP, men og det kommer sikkert som en overraskelse på noen, etter å ha levd mer en 50 år i Norge så har jeg faktisk utviklet en evne til å danne meg mine egne meninger uavhengig av partipolitikk eller enkeltpolitikere og basert på egne erfaringer og andres handlinger.

FRP? nei, de har INGENTING med mine meningere å gjøre, men MEDIA derimot har GARANTERT påvirket meg.

For ingen normale mennesker liker å se bilder av sprengte og lemlestede mennesker etter en terrorhandling og DET skaper frykt, ikke FRP sin retorikk.

Og så kan man jo spørre seg hvem som dominerer terror-BILDET i verden, det bildet som MEDIA skaper hos oss og HVORFOR vi er redde.

Del dette innlegget: